ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προσφέρει νέο συμβόλαιο και σε Πράνιτς

Ο Παναθηναϊκός μετά την συμφωνία του με τον Μάρκους Μπεργκ, θέλει να προχωρήσει και στην ανανέωση του συμβολαίου του Ντάνιελ Πράνιτς.

Προσφέρει νέο συμβόλαιο και σε Πράνιτς

Ο Κροάτης μέσος που έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Σουηδό επιθετικό, έχει συμβόλαιο με το «τριφύλλι» μέχρι το 2016 και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» υπάρχει η επιθυμία για επέκταση της συμφωνίας μέχρι το καλοκαίρι του 2017.

Η πρώτη συζήτηση μεταξύ του μάνατζερ του Πράνιτς και του Παναθηναϊκού έχει γίνει, αλλά οι τελικές επαφές θα πραγματοποιηθούν στα τέλη Φλεβάρη και μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.