ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ομάδα και κόσμος, ΕΝΑ»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε τον κόσμο στη Λεωφόρο για το σημερινό ματς με την Ξάνθη, τονίζοντας πως όλοι πρέπει να προστατεύσουν την ομάδα, στηρίζοντας τη με τη φωνή και το χειροκρότημα.

«Ομάδα και κόσμος, ΕΝΑ»

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που όλο αυτό τον καιρό είναι κοντά στην Ομάδα, στον Σύλλογο, στην προσπάθεια που καταβάλλεται σε όλα τα επίπεδα. Έτσι σας καλούμε να συνεχίσουμε.

Με ωριμότητα και πνεύμα συνεργασίας, γεμίζουμε το «Απ. Νικολαΐδης» και ωθούμε την ομάδα στη νίκη μόνο με το θερμό χειροκρότημα και τη φωνή μας. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα καταφέρει όσο έχει τον κόσμο στήριγμά του και όσο ο κόσμος με φίλαθλη συμπεριφορά διασφαλίζει την ομαλή αγωνιστική δράση και σπρώχνει την ομάδα στη νίκη.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.455 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συνεχίζουμε μαζί να προστατεύουμε τον Παναθηναϊκό ο καθένας από τη δική του θέση και με την αυξημένη ευθύνη που έχει. Ομάδα και Κόσμος είμαστε ΕΝΑ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.