ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η πιο δύσκολη ώρα…

Ο Παναθηναϊκός εκθρονίστηκε από τον θεσμό του κυπέλλου, έχοντας πλέον μόνο τον στόχο του πρωταθλήματος, στην προσπάθεια που κάνει για να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα στην βαθμολογία.

Η πιο δύσκολη ώρα…

Στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού επικρατεί απογοήτευση, με το κλίμα να είναι βαρύ, και την ομάδα να περνάει την πιο βαθιά κρίση της, τον τελευταίο ενάμισι χρόνο σε ένα κομβικό σημείο της σεζόν, με τον πλέον βασικό στόχο, που ήταν το κύπελλο να κάνει «φτερά», μετά την ήττα από την Ξάνθη με 0-1 στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» μοιάζουν στάσιμοι από την περσινή χρονιά και έπειτα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, με τον Γιάννη Αναστασίου να χρεώνεται αυτό το γεγονός, όπως φυσικά πιστώθηκε και όλα τα άλλα που πέτυχε με το «τριφύλλι». Πλέον μόνο αυτός ξέρει πως και τι χρειάζεται να αλλάξει και να προσπαθήσει να «βγάλει» τη χρονιά, με το μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Στα αποδυτήρια χθες, μετά τον αγώνα, το κλίμα ήταν βαρύ, με τον προπονητή του «τριφυλλιού» να αναφέρει στους παίκτες: «Δεν κάνατε τίποτα από όσα είπαμε…» και : «Υποτιμήσατε τον αντίπαλο, θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες…».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.379 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ενώ και το κλίμα στον κόσμο ήταν βαρύ, παρά το γεγονός πως μερίδα των φίλων της ομάδας χειροκρότησε τους παίκτες προσπαθώντας να τους δώσει δύναμη για τη συνέχεια, ενώ κάποιοι άλλοι έξω από τα αποδυτήρια διαμαρτυρήθηκαν προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

«Δεν παίξατε με πάθος, τι εμφάνιση ήταν αυτή;», ρωτούσαν τον Ζέκα έξω από τα αποδυτήρια, με τον αρχηγό της ομάδας να μην μπορεί να απαντήσει, καθώς και αυτός βρισκόταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να διαχειριστεί την πιο δύσκολη στιγμή του, με τα ματς να είναι συνεχόμενα και κρίσιμα όσον αφορά τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής με τον Πλατανιά στη Λεωφόρο.

Δεδομένο είναι ότι ο εγωισμός των παικτών του Αναστασίου έχει πληγωθεί, κάτι που πρέπει να φανεί μέσα στο γήπεδο, από δω και πέρα, μένει να φανεί αν μπορεί να «σηκώσει» κεφάλι η ομάδα.

Παίζεται του Καρέλη…

Ο Νίκος Καρέλης αντικαταστάθηκε από τον Αναστασίου στο ημίχρονο του ματς, καθώς ο νεαρός επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση. Θα υποβληθεί σήμερα σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του, με τις πιθανότητες να αγωνιστεί την Κυριακή με τον Πλατανιά, να είναι μοιρασμένες.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.