ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Πρέπει να νικήσουμε»

Καλή η νίκη επί της Γαλατάσαραϊ, αλλά ο Βλάντο Γιάνκοβιτς… σκέφτεται ήδη το επόμενο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα στο Βερολίνο, με στόχο το πρώτο διπλό στο Top-16.

Γιάνκοβιτς: «Πρέπει να νικήσουμε»

Μιλώντας στη ΝΕΡΙΤ μετά το τέλος του αγώνα ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θέλει τη νίκη στο Βερολίνο και θα πάει για να την πάρει. Σε ότι αφορά τη Γαλατάσαραϊ, ο «Βλάντο» σχολίασε πως οι «πράσινοι» ακολούθησαν το πλάνο του Ιβάνοβιτς όσο έπρεπε για να πάρουν τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχουν μυστικά για τη νίκη. Θέλαμε να μπούμε από την αρχή πολύ δυνατά και να δείξουμε στη Γαλατά ότι δεν θα της αφήσουμε το περιθώριο της νίκης. Παίξαμε βάσει πλάνου για 30 λεπτά, στα τελευταία 10 λεπτά τα χαλάσαμε λίγο αλλά πήραμε τη νίκη».

Για το πώς ήρθε η νίκη: «Χαλάσαμε το παιχνίδι της Γαλατά, πήραμε τα αμυντικά ριμπάουντ και τρέξαμε σε γρήγορα καλάθια. Βρήκαμε παράλληλα ελεύθερα σουτ και ήμασταν εύστοχοι. Έτσι φτάσαμε στη νίκη που ήταν και το σημαντικό».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.851 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τη συνέχεια και τα εκτός έδρας ματς: «Πρέπει να πάρουμε και εκτός έδρας νίκες. Το πιο σημαντικό είναι να κάνουμε «γεμάτα» 40λεπτα, να παίζουμε με την ίδια ένταση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για τους τραυματισμούς: «Έχουμε αρκετά παιχνίδια και φέτος ήμασταν άτυχοι με τους τραυματισμούς, όμως κάνουμε προπονήσεις και πιστεύω πως σύντομα θα είμαστε όλοι καλά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.