ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βαγγέλης Νεραντζιάς

Τώρα είναι μονόδρομος…

Ο Βαγγέλης Νερατζιάς γράφει στο panathinaikos24.gr για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο τριφύλλι μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο.

Τώρα είναι μονόδρομος…

Σε οριακό σημείο βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός και το μήνυμα προς προπονητή και παίκτες ήρθε με την επίσκεψη των διοικούντων στο Κορωπί, κάτι που ίσως να χρειαζόταν και νωρίτερα.

Οι πράσινοι δεν έχουν καταφέρει ως τώρα να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική περσινή σεζόν και η υπομονή όλων έχει εξαντληθεί. Όχι δεν είναι όλα στραβά και ανάποδα, αλλά υπάρχουν κάποια δεδομένα που μόνο χαμόγελα δεν φέρνουν, όπως η κάκιστη πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και ο δίκαιος αποκλεισμός από την Ξάνθη στο κύπελλο.

Την ίδια ώρα οι καλές εμφανίσεις είναι σποραδικές και η βαθμολογική διαφορά από την κορυφή μεγάλη, συνυπολογίζοντας την παρουσία ΟΣΦΠ και ΠΑΟΚ που μόνο μάτια δεν βγάζουν στο πρωτάθλημα…

Όλα αυτά έχουν φέρει τον εκνευρισμό και δεν είναι τυχαίο ότι ο κόσμος του τριφυλλιού για πρώτη φορά τη τελευταία διετία εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του από την εικόνα που είδε κόντρα στην Ξάνθη στην Λεωφόρο. Άλλωστε, οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν αποδείξει ότι τους ενδιαφέρει να βλέπουν κάτι καλό και υγιές, αρκεί βέβαια να υπάρχει προοπτική. Με το συμπάθιο λοιπόν, αλλά φέτος η ομάδα δεν έχει κάνει κανένα βήμα προς τα εμπρός σε αγωνιστικό επίπεδο.

Πλέον είναι δεδομένο ότι η περίοδος χάριτος τελείωσε και ειλικρινά δεν ξέρω αν ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα, καθώς το restart που έχει υποσχεθεί αρκετές φορές μέσα στη σεζόν δεν έχει έρθει ακόμη…

Στην ουσία τώρα, ακολουθούν τρία βατά παιχνίδια (Πλατανιάς, Παναιτωλικός και ΟΦΗ) και οι ξεκούραστοι τρεις βαθμοί από τη Νίκη Βόλου. Οι πράσινοι πρέπει να πάρουν το μάξιμουμ σε αυτή τη μικρή σειρά αγώνων και να πάνε για τα ντέρμπι (Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο) όπου θα τα παίξουν όλα για όλα. Στο μεταξύ οι άλλοι δύο θα κοντραριστούν μεταξύ τους στην Τούμπα και θα προκύψει κάποια απώλεια.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πείσει με την εικόνα και την αποτελεσματικότητα του το επόμενο δίμηνο, να ζεστάνει εκ νέου τον κόσμο του και γιατί όχι να μπει στο κυνήγι του τίτλου. Διαφορετικά θα μιλάμε κάλλιστα για μία σεζόν που έκανε βήματα προς τα πίσω και δεν κέρδισε απολύτως τίποτα και όπως είναι φυσικό αυτό θα φέρει ανακατατάξεις…

Βαγγέλης Νεραντζιάς
Βαγγέλης Νεραντζιάς Γνωστός στον δημοσιογραφικό χώρο για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, εργάζεται ως επαγγελματίας αθλητικός δημοσιογράφος στον ΣΠΟΡ FM από το 2004. Ταυτόχρονα, έχει συνεργαστεί με τους τηλεοπτικούς σταθμούς Channel9 και ΕΧΤRΑ 3, αλλά και τις εφημερίδες Sportday και «Metro» Κύπρου. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ