ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Το ντέρμπι «βάφτηκε» πράσινο

Στο μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Α1 πόλο ανδρών, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 9-4 του ΠΑΟΚ στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο.

Το ντέρμπι «βάφτηκε» πράσινο

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη δεν είχαν αντίπαλο στο σημερινό παιχνίδι, αφού με τους Αφρουδάκη, Παπαδόγκωνα και Κουρλιάφτη να ξεχωρίζουν, οι «πράσινοι» δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον «δικέφαλο».

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για το «τριφύλλι», αφού με δύο γκολ από τον Παπαδόγκωνα και ένα από τον Κουρλιάφτη, το τέλος του πρώτου οκταλέπτου βρήκε τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ με 3-1.

Η 2η περίοδος ήταν πιο ήρεμη, με τον Θεοδωρόπουλου να σημειώνει το μοναδικό γκολ για το 4-1, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Οι Αφρουδάκης και Δερμιτζάκης έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στο «τριφύλλι» και το τέλος του τρίτου οκταλέπτου έληξε με το 6-1 υπέρ των «πρασίνων».

Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω από το να μειώσει στο σκορ την τελευταία περίοδο και το τελικό σκορ βρήκε τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη με 9-4, που συνοδεύτηκε και με μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 1-0, 2-0, 3-3

Παναθηναϊκός: Παπαδόγκωνας 2, Αφρουδάκης 2, Κουρλιάφτης 2, Θεοδωρόπουλος 1, Δερμιτζάκης 1, Σαρτζετάκης 1

ΠΑΟΚ: Σολανάκης 3, Βογιατζόγλου 1.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ