ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ασταμάτητες…

Η γυναικεία ομάδα τοξοβολίας του Παναθηναϊκού κέρδισε δύο μετάλλια και μία άνοδο στην πρώτη κατηγορία, στον αγώνα κλειστού χώρου 2Χ18, που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Δεσκείου.

Ασταμάτητες…

Αναλυτικά:

«Σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα Τοξοβολίας των γυναικών του Παναθηναϊκού που κατέκτησε 2 μετάλλια και μια άνοδο στην Α’ κατηγορία. Ο αγώνας ήταν Κλειστού Χώρου, 2Χ18μ. Α΄& Β΄ Αγωνιστικής Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου και διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Δεσκείου στην Πάργα την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015.Η απονομή έγινε με διακοπή ρεύματος λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων που υπάρχουν στην περιοχή. Τα αποτελέσματα για τις πράσινες αμαζόνες:

Β Γυναικών Ολυμπιακού Τόξου (14 συμμετοχές) 2. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΑ 243+253 = 496 (Άνοδος στην Α κατηγορία γυναικών) 3. ΓΑΜΠΙΕΡΑΚΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ 238+228 =466 7. ΤΣΙΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ 233+215 =448

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.364 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προπονητής: Παμβουξόγλου Αλέξανδρος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.