ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Φιλικό με Πανιώνιο, το μυαλό στο Βερολίνο

Οι «πράσινοι» επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις, μετά το διήμερο ρεπό, με το μενού να περιλαμβάνει φιλικό με τον Πανιώνιο. Τι γίνεται με Παππά, Μαυροκεφαλίδη και Σλότερ.

Φιλικό με Πανιώνιο, το μυαλό στο Βερολίνο

Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς πήραν τις ανάσες τους το Σαββατοκύριακο και σήμερα επιστρέφουν στο παρκέ, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς με την Άλμπα στο Βερολίνο (Παρασκευή 6/2, 21:00, novasports).

Οι «πράσινοι» θα δώσουν φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα με τον Πανιώνιο σήμερα, ούτως ώστε να μπουν σε ρυθμό… Ευρωλίγκας. Όσον αφορά το «μέτωπο» των τραυματιών, ο Νίκος Παππάς συνεχίζει αποθεραπεία του μετά το χειρουργείο σκωληκοειδίτιδας στο οποίο υπεβλήθη, ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης βρίσκεται στην τελική ευθεία, για να επιστρέψει, μετά την θλάση την οποία υπέστη στις 16/1 στο ματς με τη Ζαλγκίρις και από σήμερα θα μπει σε φουλ ρυθμούς.

Όσον αφορά τον Έι Τζέι Σλότερ, σήμερα θα φανεί αν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό (τράβηγμα).

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 22.443 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η «πρώτη» του Λαβάλ

Σήμερα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση (έκανε και χθες, αλά με τους νέους) ο Γκάνι Λαβάλ, με τους νέους του συμπαίκτες, για να μπαίνει σιγά-σιγά στο κλίμα της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει σήμερα την προετοιμασία του ενόψει Άλμπα, ένα ματς που θα κρίνει πολλά… καθώς οι Γερμανοί στην έδρα τους είναι δυνατοί, με το «τριφύλλι» μέχρι στιγμής να δυσκολεύεται μακριά από το ΟΑΚΑ.

Η νίκη είναι επιτακτική για την ομάδα του Ιβάνοβιτς, για να μπορέσει να μέινει κοντά στην κορυφή, η οποία μετά και τη νίκη της Μακάμπι επί της Ρεάλ, έχει πάρει φωτιά.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.