ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι

Στην κυκλοφορία βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το ερχόμενο Σάββατο, στο μεγάλο παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών.

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του ντέρμπι

Το ντέρμπι ανάμεσα στο «τριφύλλι» και τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (7/2, 20.00) στo κλειστό της Κυψέλης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

“Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού βρίσκονται από σήμερα (2/2) τα εισιτήρια για το προσεχές ντέρμπι του βόλεϊ γυναικών μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού (7/2, 20.00).

Η ζήτηση είναι αυξημένη και τα «μαγικά χαρτάκια» θα πωλούνται μέχρι εξαντλήσεως από τον «Τάφο του Ινδού» (Θύρα 7Α) και από τους συνδέσμους της Θύρας 13.

Επίσης, την ήμερα του αγώνα παρακαλούνται θερμά οι κάτοχοι διαρκείας να έρθουν νωρίτερα στο γήπεδο του Πανελληνίου Γ.Σ προκειμένου να γίνει σωστά και ομαλά η προσέλευση.

Διάθεση από γραμματεία του «Τάφου του Ινδού» (Θύρα 7Α) Ώρες: 14.00-20.00 Τιμή εισιτηρίου: 5 Ευρώ”

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες!
Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες! 465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.