ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Για ακόμα μία νίκη στο «κάστρο»

Η Λεωφόρος είναι η μεγάλη δύναμη του Παναθηναϊκού για την φετινή χρονιά και αυτή θέλει να εκμεταλλευτεί και σήμερα ώστε να πάρει τους τρεις πόντους, απέναντι στον Παναιτωλικό (17.15, Panathinaikos24, Novasports 2) για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Για ακόμα μία νίκη στο «κάστρο»

Το «τριφύλλι» μπαίνει σε μία σειρά από πολύ δύσκολα παιχνίδια και πλέον το καθένα από αυτά έχει την δική του ξεχωριστή σημασία.

Οι «πράσινοι» καλούνται να ξεπεράσουν το απόγευμα της Κυριακής το εμπόδιο της ομάδας του Αγρινίου, που πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά με αποτέλεσμα να είναι στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Η έδρα είναι η μεγάλη δύναμη για τον Παναθηναϊκό εφέτος, αφού σε 11 παιχνίδια για το πρωτάθλημα μετράει 10 νίκες και μόλις μία ήττα και θέλει και σήμερα «παρέα» και με τον κόσμο να πανηγυρίσει ακόμα μία νίκη και να μειώσει την απόσταση από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που λίγη ώρα αργότερα θα αγωνιστεί στην Τούμπα, με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.471 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Τάσος Σιδηρόπουλος, με βοηθούς τους Τουμπακάρη και Σωτηρόπουλο.

Ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, ενώ ο Χάρης Μαυρίας είναι έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι μπροστά στο κόσμο της ομάδας. Στις επιλογές του Έλληνα τεχνικού για την αποστολή δεν βρίσκονται οι Κουτρουμπής, Δώνης, Μπούι, Μέντες και Σπυρόπουλος,  ενώ ατομικό ακολουθεί ο Μπαϊράμι.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Κοτσόλη, Στιλ, Αναγνωστόπουλο, Χουχούμη, Σπυρόπουλο, Τριανταφυλλόπουλο, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Μπούρμπο, Ζέκα, Λαγό, Ντίνα, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη και Αγγελόπουλος Βασίλης.

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.