ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μποχωρίδης: «Δυνατά από την αρχή…»

Συγκέντρωση, προσοχή και κόσμος, είναι τα σημεία «κλειδιά» για τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, σύμφωνα με τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Μποχωρίδης: «Δυνατά από την αρχή…»

Ο πλέι μέικερ των «πρασίνων» μίλησε για το αυριανό ματς με τους Σέρβους στο ΟΑΚΑ, στο οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίσει για να συνεχίσει την νικηφόρα πορεία του στο Top-16 της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα είπε στην «Πράσινη»:

«Η ομάδα είναι καλά, οι απουσίες έχουν μειωθεί κι όλοι θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Μετά το διπλό στο Βερολίνο θέλουμε να συνεχίσουμε στην ίδια πορεία, ωστόσο πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Το ΟΑΚΑ μάς δίνει μεγάλη δύναμη κι αυτό έχει φανεί μέχρι τώρα. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και με τη στήριξη του κόσμου μας να δείξουμε πως εμείς είμαστε το αφεντικό».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.861 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τους νεαρούς παίκτες της ομάδας είπε:

«Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει σε νεαρούς Έλληνες παίκτες. Το σημαντικό είναι όλοι μας να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά παίρνοντας παράδειγμα τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας και κάθε φορά που θα μπαίνουμε στο παρκέ να δίνουμε τα πάντα, ώστε να δικαιώνουμε τον προπονητή μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.