ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Ο Τσαρλς Τζένκινς μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας: «Αν δει κανείς τι έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία 15 χρόνια, θα καταλάβει τι είδους αντίπαλος είναι».

«Απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη»

Ο γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Ερυθρό Αστέρα, εκθειάζοντας τον «εξάστερο».

Αναλυτικά:

«Παίζουμε απέναντι σε μία απ’ τις καλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες. Αν δει κανείς τι έχει κερδίσει ο Παναθηναϊκός τα τελευταία 15 χρόνια, θα καταλάβει τι είδους αντίπαλος είναι. Διαθέτουν πολλούς έμπειρους παίκτες, ένας εκ των οποίων είναι ο Διαμαντίδης, ο οποίος έχει είναι μέλος του Παναθηναϊκού για περισσότερη από μία 10ετία.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έχουν πολύ δυνατούς σέντερ, καθώς και σούτινγκ γκαρντ, όπως οι Μπλουμς & Σλότερ. Φυσικά, πρέπει ν’ αναφέρω και τον πρώην συμπαίκτη μου, ΝτεΜάρκους Νέλσον, τις ικανότητες του οποίου επίσης ξέρουμε. Ξέρουμε πως ο Παναθηναϊκός αποδίδει εξαιρετικά καλά στην έδρα του και πως έχουμε δύσκολη αποστολή μπροστά μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.