ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Πρόστιμο για το ντέρμπι

Μετά από απόφαση του αθλητικού δικαστή, ο Παναθηναϊκός κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Volleyleague με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Πρόστιμο για το ντέρμπι

Όπως αναφέρεται στην απόφαση, ο λόγος για το πρόστιμο είναι η διακοπή του αγώνα για τρία λεπτά στο 3ο σετ του αγώνα και ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν υπότροπος. Έτσι πλέον πρέπει να πληρώσει το ποσό 1.200 ευρώ.

Αναλυτικά η απόφαση:

”Το Μονομελές Πειθαρχικό Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΣΑΠ δικάζοντας βάσει σχετικών εγγράφων (φύλλο αγώνα και έκθεση κομισάριου του αγώνα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ της 08-02-2015 για την 15η αγωνιστική) το ΜΠΔΟ επέβαλλε στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός ΑΟ χρηματικό πρόστιμο χιλίων διακοσίων (1.200) ευρώ, κατ΄ άρθρα 17,19,23 & 25 και 41Ζ του Ν. 2725/99.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 281 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα έγινε διακοπή τριών λεπτών στο τρίτο σετ του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός ήταν υπότροπος”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.