ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Άνετη επικράτηση για τους «πράσινους»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε την Γλυφάδα εκτός έδρας για τη 14η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών και πήρε την πολύτιμη νίκη με 13-8, με πολύ καλή εμφάνιση.

Άνετη επικράτηση για τους «πράσινους»

Οι «πράσινοι» μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απέκτησαν σαφές προβάδισμα για την νίκη, μετά από ένα πολύ καλό πρώτο οκτάλεπτο.

Οι παίκτες του Κώστα Λούδη ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν μετά από τα πρώτα 8 λεπτά, έφτασαν να είναι μπροστά στο σκορ με 4-1, δείχνοντας από την αρχή πως δύσκολα θα χάσουν το παιχνίδι.

ÃËÕÖÁÄÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Η Γλυφάδα που είχε αρκετές απουσίες δεν μπορούσε να κοντράρει το «τριφύλλι», με τον Παναθηναϊκό να καταφέρνει και μετά το δεύτερο οκτάλεπτο, να διατηρεί στα ίδια επίπεδα την διαφορά και το ημίχρονο να τον βρίσκει μπροστά στο σκορ με 6-3.

Το προβάδισμα των τριών γκολ δεν άλλαξε ούτε στο στο τρίτο οκτάλεπτο, με την ομάδα του Κώστα Λούδη να πηγαίνει πριν την τελευταία περίοδο, με το σκορ στο 8-5 και να δείχνει πως έχει «καθαρίσει» από νωρίς την αναμέτρηση.

1211285

Αυτό επιβεβαιώθηκε στο τελευταίο οκτάλεπτο του αγώνα, εκεί που το «τριφύλλι» αύξησε ακόμα περισσότερο την διαφορά. Οι «πράσινοι» σημείωσαν πέντε γκολ σε αυτό το διάστημα και το τελικό 13-8, βρήκε τον Παναθηναϊκό να κατακτάει μία πολύ σημαντική νίκη.

ÃËÕÖÁÄÁ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Τα οκτάλεπτα: 1-4, 2-2, 2-2, 3-5.

ΑΝΟ Γλυφάδας (Βολτυράκης): Παπαδόπουλος (4), Καζάζης, Αγγελίδης, Χατζηγούλας, Κόμτζιας.

Παναθηναϊκός (Λούδης): Παπαδόγκωνας (5), Θεοδωρόπουλος (3), Αφρουδάκης (3), Κομάντινα, Δερμιτζάκης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ