Ποδόσφαιρο

Με «λύσσα» για τη νίκη!

Απόψε μιλάει η Λεωφόρος, απόψε μιλάει ο Παναθηναϊκός! Στο «καμίνι» του «Απόστολος Νικολαϊδης» οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη κόντρα στον ΟΣΦΠ (19:30, NS1, LIVE: Panathinaikos24.gr) για να μπουν ξανά στο κόλπο του τίτλου!

Επί της ουσίας, στο «τριφύλλι» λένε… «όλα ή τίποτα». Θα παίξουν μόνο για την κατάκτηση των τριών βαθμών κόντρα σε έναν «αιώνιο» αντίπαλο, που παρά το πανάκριβο ρόστερ του, παρά τη διαφήμιση, παρά την, ομολογουμένως, διαιτητική εύνοια στο πρωτάθλημα, είναι μόλις έξι βαθμούς μπροστά…  Γι’ αυτό και έρχεται στη Λεωφόρο με φόβο…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιάννης Αναστασίου αναμένεται να παρατάξει με 4-4-2 την ομάδα κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του,  από δεξιά προς αριστερά, θα έχει τους Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη, Σίλντενφελντ και Χουχούμη.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Λαγός, με εσωτερικούς μέσους τους Ζέκα και Πράνιτς. Ο Πέτριτς ως «δεκάρι» θα αγωνιστεί πίσω από τους Καρέλη και Μπεργκ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Νάνο, Μπούρμπος, Μέντες, Νίνης, Ατζαγκούν, Μαυρίας και Κλωναρίδης. Εκτός έμειναν οι Χρήστος Δώνης, Γιώργος Δώνης και Θανάσης Ντίνας.

Exit mobile version