ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντραγκόφσκι: «Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω – Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι, ενόψει της αναμέτρησης με τον Άρη στη Λεωφόρο για την 8η αγωνιστική των playoffs.

Ντραγκόφσκι: «Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω - Τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Τις δικές του δηλώσεις ενόψει του αυριανού ματς με τον Άρη στη Λεωφόρο, έκανε ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, Μπαρτλομιέι Ντραγκόφσκι.

Μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV για την εκπομπή Pre Game Show, ο Πολωνός πορτιέρε του τριφυλλιού, τόνισε ότι η ομάδα είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει μπροστά και να κυνηγήσει το 3/3 ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορικά με το ματς κόντρα στον Άρη, ο Ντραγκόφσκι, υπογράμμισε ότι πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο, ξεκαθαρίζοντας ότι κανείς δεν θα πρέπει να κοιτάει την κακή εμφάνιση και την ήττα στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά θα πρέπει άπαντες να είναι επικεντρωμένοι στο εκάστοτε παιχνίδι.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.572 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: «Βεβαίως, όλοι είναι αναστατωμένοι. Δεν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας, δεν πήγαμε καλά, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Έχουμε τρεις αγώνες μπροστά μας και παρότι έχουμε πλέον πολύ λιγότερες πιθανότητες από αυτές που είχαμε πριν από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να βάλουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε τρία θετικά αποτελέσματα και στο τέλος να δούμε τι θα γίνει».

Για το ματς με τον Άρη: «Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θα παίξουμε μαζί τους στον τελικό Κυπέλλου, είναι μια καλή ομάδα η οποία μπορεί να κερδίσει τον οποιοδήποτε. Οπότε εξαρτάται από την ημέρα και γι’ αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι για το συγκεκριμένο ματς και να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν μπορούμε να κοιτάμε πίσω, αυτό ανήκει στην ιστορία, αλλά θα πρέπει να κάνουμε τα πάντα, θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο μέλλον. Ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα και να είναι δύσκολο παιχνίδι».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.