ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

«Του χρόνου θα έρθω να σε γ…σω στη Λεωφόρο»!

Απίστευτες εκφράσεις στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να ξεφεύγει, λίγο πριν από την επίθεση του «φουσκωτού» του στον Βασίλη Κωνσταντίνου.

«Του χρόνου θα έρθω να σε γ…σω στη Λεωφόρο»!

Σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι επιβεβαιώνουν το χτύπημα στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, η συνεδρίαση του Δ.Σ θύμισε… άγρια δύση! Όλα ξεκίνησαν όταν ο Νίκος Μαχλάς, απευθυνόμενος στον Γιάννη Αλαφούζο, τόνισε:

«Κάνουμε μια προσπάθεια στον ΟΦΗ και εσείς κύριε Αλαφούζο δεν μας αφήνετε να ανασάνουμε. Τι πράγμα είναι αυτό; Κακώς ήρθατε στο Ηράκλειο και δυναμιτίσατε την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Σας το είχε πει και η Αστυνομία».

Εκείνη τη στιγμή πήρε τον λόγο ο Μαρινάκης, λέγοντας: «Ήρθα στη Λεωφόρο και ενώ το γνώριζες με άφησες απροστάτευτο χωρίς αστυνομία για να με σκοτώσουν. Όλα ήταν προσχεδιασμένα. Εδώ δεν κάνατε τίποτα για το πανό. Πώς αφήσατε και πέρασε τέτοιο πανό; Απάντησέ μου».

Ο Αλαφούζος απάντησε: «Είχαμε πει στην αστυνομία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι κόκκινο πανί και δεν μπορεί να κινείται σε όλους τους χώρους. Μέχρι και φιμέ τζάμι είχαμε βάλει στο μπουθ για να μην φαίνεται, αλλά αυτός έκανε τα πάντα για να προκαλέσει. Δεν μπορεί να εξομοιώνεται με τη δική μου παρουσία στην Κρήτη. Εκεί ακολουθήσαμε πιστά τα τις οδηγίες της αστυνομίας, μπήκα στο γήπεδο ενώ είχε ξεκινήσει το παιχνίδι και σχεδόν δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι αν είχα πάει ή όχι στο γήπεδο. Πήγα μέχρι και στην Εισαγγελία ο ίδιος για να υπάρχουν εισαγγελείς στο γήπεδο και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα. Είναι ντροπή σου να τα λες αυτά εσύ».

Ακολούθησε απάντηση από τον Μαρινάκη, ο οποίος φωνάζοντας, είπε: «Κινδύνευσε όλη η ομάδα και εσύ δεν είπες ούτε μια συγνώμη. Του χρόνου θα έρθω εγώ ο ίδιος και θα σε γαμ…σω στη Λεωφόρο. Να το ξέρεις. Γαμ…νη αδερφή».

Ο Αλαφούζος απάντησε: «Τελείωσες; Σε ακούω. Μην βιάζεσαι. Σου δίνω το χρόνο σου, να πάρεις τις ανάσες σου και να ηρεμήσεις γιατί είσαι και χοντρός και δεν μπορείς να μιλήσεις.  Μην παραφέρεσαι…».

Σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων πήρε το γεμάτο με νερό ποτήρι και έλουσε τον Αλαφούζο.  Ακολούθησε η αντίδραση του Βασίλη Κωνσταντίνου, που επιτέθηκε λεκτικά στον Μαρινάκη. Η συνέχεια γνωστή. «Φουσκωτός» του Μαρινάκη, που βρισκόταν έξω από την αίθουσα, μπήκε μέσα και χτύπησε τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Σε ό, τι αφορά τον Μαχλά και τη «στάση» του από τον Παναθηναϊκό τονίζουν πως:  «λειτούργησε ως αβανταδόρος του Ολυμπιακού, κάνοντας και… πάσες στη συζήτηση. Ανάξιος και λίγος για να ασχοληθεί κανείς μαζί του».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ