ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με απουσίες στο Κορωπί

Ο Παναθηναϊκός άρχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, με πρωινή προπόνηση στο Κορωπί, με τον Γιάννη Αναστασίου να μετράει απουσίες.

Με απουσίες στο Κορωπί

Το πρωτάθλημα μπορεί να μην ξέρουμε αν θα συνεχιστεί, αλλά ο Παναθηναϊκός με βάση το τωρινό πρόγραμμα έχει τον αγώνα στο Περιστέρι την Κυριακή με τον Ατρόμητο.

Στην πρωινή προπόνηση λοιπόν, που πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί το πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα και συνεχίστηκε με προπόνηση ανά θέση.

Τα προβλήματα για τον Γιάννη Αναστασίου ήταν αρκετά, αφού ο σκόρερ του ντέρμπι, Μλάντεν Πέτριτς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ο Λαγός έχει υποστεί θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο και ακολούθησε θεραπεία.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.544 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ατομικό έκανε ο Μπερίσα, όπως και ο Ταυλαρίδης που είχε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Παράλληλα ο Εμίρ Μπαϊράμι συνεχίζει να απουσιάζει με άδεια.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11 το πρωί και στις 4 το μεσημέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.