ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Την περιμένει πως και πως…

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο του Ρεθύμνου και πλέον μπαίνει σε ρυθμούς Μπαρτσελόνα (Πέμπτη, 5/3, 21:45 ΝΕΡΙΤ), σε έναν… τελικό, που κρίνει πολλά, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία του Top-16.

Την περιμένει πως και πως…

Οι καταλανοί έχουν «πληγώσει» τρεις φορές φέτος τον Παναθηναϊκό ωστόσο, οι «πράσινοι» είναι αυτοί που έχουν την κατάσταση στα χέρια τους… αφού με νίκη η οποία αν συνδυαστεί και με διαφορά άνω των τεσσάρων πόντων, τότε θα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την 2η θέση του ομίλου.

Περιμένοντας τον Νέλσον

Οι «πράσινοι» καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι πλήρης στην αναμέτρηση της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ, αφού ο Ντε Μάρκους Νέλσον έχει ξεκουραστεί αρκετά (ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στο γόνατο) και η λογική «λέει» πως θα είναι διαθέσιμος για το μεγάλο αυτό ντέρμπι.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.239 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν συμβεί αυτό, τότε το «τριφύλλι» θα αγωνιστεί με όλα του τα «όπλα» στη φαρέτρα, μετά από καιρό.

Ανεβαίνει και ο Λαουάλ

Εκτός του Νέλσον που έλειψε τις τελευταίες μέρες, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς χαμογελά και για την παρουσία του Γκάνι Λαουάλ, ο οποίος στη Κρήτη έδειξε ότι μόλις προσαρμοστεί (άλλη η δυναμικότητα του αντιπάλου βέβαια) θα βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό.

Εκμεταλλεύεται το ΟΑΚΑ και πάει για… πλεονέκτημα

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στο 5-3, έχοντας διατηρήσει το αήττητο τους εντός έδρας, πράγμα που αν καταφέρουν να κρατήσουν μέχρι τέλος, η 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα play offs, δεν θα είναι… μακριά.

Το ΟΑΚΑ αναμένεται την Πέμπτη να είναι κατάμεστο με τον κόσμο της ομάδας να κατηφορίζει για άλλη μια φορά στο Μαρούσι με στόχο να βοηθήσει τον «εξάστερο» να φτάσει σε μια σημαντική νίκη, στην τελική ευθεία του Top-16, όπου τα λάθη τιμωρούνται και δε συγχωρούνται…

Γιάννης Μιχαλάκης  

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.