ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τουρνουά…χωρίς Ζέκα

Μίνι τουρνουά τεσσάρων ομάδων είχε η σημερινή πρωϊνή προπόνηση για τον Παναθηναϊκό, με τον Κάρλος Ζέκα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Τουρνουά...χωρίς Ζέκα

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού άρχισαν το πρόγραμμα τους με το καθιερωμένο ζέσταμα και στην συνέχεια χωρίστηκαν σε τέσσερις ομάδες για να κάνουν ένα μίνι τουρνουά.

Το τουρνουά έγινε σε μικρούς χώρους και όχι σε όλο το γήπεδο, ενώ ο Κάρλος Ζέκα δεν συμμετείχε αφού ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Επίσης ο Εμίρ Μπαϊράμι είναι πλέον σταθερή απουσία, καθώς συνεχίζει να λείπει με άδεια.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.489 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το σημερινό πρόγραμμα θα συνεχιστεί και με προπόνηση στις 3 το μεσημέρι.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.