Μπάσκετ

Γκιστ: «Σε αυτό το επίπεδο πληρώνεις τα λάθη σου»

Στο γεγονός πως σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και στα 40 λεπτά του αγώνα, στάθηκε στις δηλώσεις ο Τζέιμς Γκιστ λίγη ώρα μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, τόνισε πως η ομάδα σήμερα έδειξε συγκέντρωση μόνο για 32 λεπτά και πρόσθεσε πως με πίστη μπορεί να πετύχει τον στόχο της.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Σε αυτό το επίπεδο, απέναντι στη Μπαρτσελόνα, θα πληρώσεις τα λάθη που κάνεις. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος 40 λεπτά, σήμερα ήμασταν συγκεντρωμένοι για 32 λεπτά».

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης: «Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί η σεζόν έχει ακόμη πολύ δρόμο, έχουμε ακόμη πέντε παιχνίδια. Η Μακάμπι ηττήθηκε. Έχουμε δύσκολα ταξίδια μπροστά μας. Είναι ζήτημα λεπτομερειών, αλλά με πίστη μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Για την τέταρτη ήττα από τη Μπαρτσελόνα φέτος: «Είμαστε απογοητευμένοι με αυτό. Είναι μια πολύ καλή ομάδα. Τώρα είναι η ώρα να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και σε κάθε ματς να πάμε για τη νίκη. Είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Κοιτάζουμε μπροστά και πάμε για νίκες».

Exit mobile version