Ποδόσφαιρο

Περιμένοντας τον Καρέλη…

Το πρόβλημα στο μυαλό του Γιάννη Αναστασίου, ενόψει ΠΑΟΚ, ακούει στο όνομα Νίκος Καρέλης, καθώς ο νεαρός επιθετικός είναι αμφίβολος για την Κυριακή, με τον Έλληνα τεχνικό να περιμένει την αυριανή προπόνηση για να μάθει… νεώτερα.

Ο Καρέλης δέχτηκε ένα χτύπημα στην χθεσινή προπόνηση στα πλευρά, γεγονός που τον καθιστά αμφίβολο για το Κυριακάτικο ντέρμπι στη Λεωφόρο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (8/3, 19:30).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, δεν υπολογίζει στον Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έχει θλάση ενώ έχει από χθες έναν ακόμα πονοκέφαλο, καθώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, Νίκος Καρέλης κάνει αγώνα δρόμου για να καταφέρει να παίξει με τον «δικέφαλο».

Σε περίπτωση που ο 21χρονος φορ δεν τα καταφέρει, ο Αναστασίου ενδεχομένως να χρησιμοποιήσει τον Κλωναρίδη δίπλα στους Μπεργκ και Πέτριτς στην επίθεση του «τριφυλλιού», ενώ τη θέση του αρχηγού, διεκδικεί ο Ατζαγκούν.

Η αυριανή τελευταία προπόνηση πριν τον αγώνα, θα… δείξει τι μέλλει γενέσθαι όσον αφορά την ενδεκάδα του ντέρμπι, που υπενθυμίζεται θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Exit mobile version