Βόλεϊ

Ρούσης: «Καθαρή νίκη για το αβαντάζ»

Καθαρή νίκη ζήτησε ο Γιώργος Ρούσης, για το σημερινό ματς με τους Μακεδόνες (15:00 μ.μ) ώστε να κρατηθεί το αβαντάζ για τα πλέι οφ.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Σάββατο 7/3 (15.00) τους Μακεδόνες στο κλειστό του Πανελληνίου για την 20η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ Γυναικών.

Οι παίκτριες του Γιώργου Ρούση, που προέρχονται από τη νικηφόρα εξ αναβολής αναμέτρηση με την ΑΕΚ, έχοντας ανεβασμένη ψυχολογία θέλουν να μια καλή εμφάνιση και τη νίκη στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους για την κανονική περίοδο στην Κυψέλη.

Οι «πράσινες» περιμένουν τον κόσμο να δώσει δυναμική παρουσία στις εξέδρες -όπως συμβαίνει ανεξαρτήτως αντιπάλου- προκειμένου να τις ωθήσει στη νίκη και φυσικά να δώσει ενέργεια και να τις… ανεβάσει ενόψει του Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου (28/29-3).

Για την αναμέτρηση με τους Μακεδόνες, ο προπονητής του τριφυλλιού, Γιώργος Ρούσης ανέφερε:

«Θέλουμε την καθαρή νίκη για να κρατήσουμε το αβαντάζ για τον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Παράλληλα, θέλουμε να κρατήσουμε το καλό πρόσωπο που δείχνουμε τον τελευταίο καιρό. Οι Μακεδόνες κινδυνεύουν με υποβιβασμό αλλά είναι μαχητική ομάδα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί».

Exit mobile version