ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Match Center

Τον έπιασε από τον «λαιμό»

Ο Παναθηναϊκός πληρώνοντας το πολύ κακό τρίτο οκτάλεπτο, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την Βουλιαγμένη με 8-6, για την 16η αγωνιστική της Α1 πόλο ανδρών.

Τον έπιασε από τον «λαιμό»

Το «τριφύλλι» πλήρωσε τα λάθη του στην τρίτη περίοδο, όπου και δέχτηκε τρία γκολ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει μία ήττα που μπορεί να του δημιουργήσει προβλήματα, στην «μάχη» για την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος.

Το ματς

Σφιχτές άμυνες

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν την αναμέτρηση με στόχο να μην δεχτούν το εύκολο γκολ και αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις δυνατές άμυνες και από τις δύο πλευρές. Ευκαιρίες βέβαια υπήρξαν, με τον Παναθηναϊκό και την Βουλιαγμένη να έχουν από ένα δοκάρι, αλλά το σκορ μετά τα πρώτα οκτώ λεπτά ήταν στο 0-0.

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Πήραν φόρα

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, υπήρξε αλλαγή σκηνικού καθώς τα γκολ έμπαιναν «βροχή». Η Βουλιαγμένη ήταν αυτή που άνοιξε πρώτη το σκορ, με τον Χρυσοσπάθη για να έρθει η άμεση απάντηση από τον Χαραλαμπόπουλο.

Ο Θεοδωρόπουλος ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στο «τριφύλλι», για το 2-1, αλλά αυτό και πάλι δεν κράτησε πολύ. Ο Χρυσοσπάθης σκόραρε για ακόμα μία φορά για την ισοφάρισει, αλλά αμέσως ο Παπαδόγκωνας έβαλε και πάλι τον Παναθηναϊκό μπροστά στο σκορ. Ωστόσο η Βουλιαγμένη πριν την λήξη του ημίχρονου έφερε και πάλι το ντέρμπι στα ίσα με τον Γουβή και το 3-3 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

 Δεν μπήκε ποτέ

 Η τρίτη περίοδος ήταν ένας πραγματικός εφιάλτης για το «τριφύλλι». Η Βουλιαγμένη έκανε ότι ήθελε στην πισίνα και σκοράροντας τρία γκολ πήρε ένα μεγάλο προβάδισμα για την νίκη. Με τους Τίγκα, Μασμανίδη και Καπότση να σημειώνουν τα γκολ, το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε με το σκορ στο 6-3. Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το διάστημα ήταν πολύ κακός αμυντικά, ενώ στην επίθεση δεν βρήκε τον τρόπο να απειλήσει.

Ξύπνησε αλλά ήταν αργά

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αλλάξει τα πράγματα στην τελευταία περίοδο, αλλά ήταν πλέον πολύ αργά. Από την στιγμή μάλιστα που η Βουλιαγμένη στο ξεκίνημα του οκταλέπτου πήρε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (8-4), το «τριφύλλι» θα έπρεπε να κάνει μαγικά για να φύγει με θετικό αποτέλεσμα. Παρά την προσπάθεια λοιπόν στο φινάλε, όπου πέτυχε δύο γκολ, δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω και μοιραία γνώρισε την ήττα.

ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇ - ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ

Τα οκτάλεπτα: 0-0, 3-3, 3-0, 2-3

Βουλιαγμένη: Χρυσοσπάθης 2, Γουβής 2, Τίγκας, Μασμανίδης, Καπότσης, Χρ. Αφρουδάκης

Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 2, Θεοδωρόπουλος, Παπαδόγκωνας 2, Γ. Αφρουδάκης

Μάριος Μανιός

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ