ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέφρασε τα συλλυπητήρια της προς την οικογένεια του Βαγγέλη Αλυσανδράτου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

«Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει»

Αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την θλίψη της για τον άδικο χαμό του επί σειρά δεκαετιών ρεπόρτερ θεμάτων Παναθηναϊκού, Βαγγέλη Αλυσανδράτο αλλά και τα συλλυπητήριά της στην οικογένειά του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει».

Ο Βαγγέλης Αλυσανδράτος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών, μετά από την… άνιση μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο, Υπήρξε για τρεις δεκαετίες ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, μέσα από την ιστορική «Αθλητική Ηχώ».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 73.635 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το panathinaikos24.gr, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.