ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Το καλύτερο μέχρι το τέλος»

Για το καλύτερο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα προσπαθήσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Νίκου Καρέλη.

Καρέλης: «Το καλύτερο μέχρι το τέλος»

Ο Έλληνας άσος που σκόραρε στο 4-3 επί του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε στην συνεργασία του με τον Μάρκους Μπεργκ, μίλησε για την ευκαιρία που του έχει δώσει ο Παναθηναϊκός, ενώ έκανε και σύγκριση της φετινής και της περσινής ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Απλά αρχίσαμε να πιέζουμε πιο πολύ, κάναμε περισσότερες ευκαιρίες και όλα τα παιδιά παλέψαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Προσπαθήσαμε στην αρχή να τελειώσουμε το ματς όμως δεν τα καταφέραμε. Ευτυχώς όμως στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε πολλά γκολ και πήραμε τη νίκη».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.229 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το τι αλλάζει στην εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο: «Δεν ξέρουμε ακριβώς τι γίνεται. Στο δεύτερο αντιδράμε και παίρνουμε το παιχνίδι στα… χέρια μας. Όπως έγινε και σήμερα και πήραμε τη νίκη».

Για τη συνεργασία του με τον Μπεργκ: «Όταν παίζεις με δύο επιθετικούς πρέπει να συνεργαστείς με τον συμπαίκτη σου. Έχουμε παίξει αρκετά παιχνίδια μαζί και ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο καθένας. Έτσι βρεθήκαμε και σήμερα και σκοράραμε. Αυτό που προέχει είναι ότι η ομάδα πήγε μια χαρά».

Για τα όσα έγιναν τις προηγούμενες ημέρες και αν ήταν απογοητευμένοι: «Δεν νομίζω. Όχι. Νομίζω ότι  όλα τα παιδιά νιώθαμε περίεργα γιατί δεν έχουμε συνηθίσει την άδεια Λεωφόρο. Όπως είδατε όμως παλέψαμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν πιστεύουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο σε κάθε ματς. Έχουμε οκτώ παιχνίδια ακόμη και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για το αν ο τωρινός Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τον περσινό: «Εμείς σε  όλα τα ματς προσπαθούμε για το καλύτερο. Ίσως στο δεύτερο γύρο να είμαστε καλύτεροι γιατί έχουμε ψυχολογία και έχουμε παίξει αρκετά ματς. Όλα τα παιδιά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο μέχρι το τέλος του δεύτερου γύρου».

Για την προσωπική του απόδοση: «Με αυτούς τους ποδοσφαιριστές που έχω δίπλα μου μαθαίνω πάρα πολλά. Η ευκαιρία που μου έχει δώσει ο Παναθηναϊκός να αγωνίζομαι με έχει βοηθήσει να βελτιώνομαι πάρα πολύ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.