ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Δείξαμε υπομονή και μεγάλη όρεξη για τη νίκη»

Στην υπομονή που έδειξε η ομάδα όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, στάθηκε μετά το τέλος του ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Νάνο.

Νάνο: «Δείξαμε υπομονή και μεγάλη όρεξη για τη νίκη»

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του τριφυλλιού, αναφέρθηκε στη θέληση που έδειξαν αυτός και οι συμπαίκτες του, ώστε να γυρίσουν το εις βάρος του σκορ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην συγκλονιστική παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του ματς:

Για το ματς: 

«Νομίζω ότι από την αρχή δείξαμε πως βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο με μεγάλη όρεξη. Ήταν μια δύσκολη νίκη γιατί χάναμε κάποια στιγμή στο ματς, αλλά νομίζω πως με την υπομονή και την επιμονή που δείξαμε ως ομάδα, καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Πραγματικά μας βοήθησαν πολύ, τους ακούγαμε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα που ήταν απ’ έξω και είναι πολύ σημαντικό. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους φιλάθλους μας που πάντα μας στηρίζουν και μας ακολουθούν».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πάνος Καραουλάνης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.