ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προφορική συμφωνία με Αναστασίου

Στον πάγκο του τριφυλλιού, θα παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια ο Γιάννης Αναστασίου, που ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Τις επόμενες ημέρες οι επίσημες ανακοινώσεις.

Προφορική συμφωνία με Αναστασίου

Ο τεχνικός του τριφυλλιού είπε το ναι στην πρόταση που του έγινε από τον πρόεδρο της πράσινης ΠΑΕ και θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο του Παναθηναϊκού και τα επόμενα δυο χρόνια με στόχο να οδηγήσει την ομάδα σε περισσότερες επιτυχίες.

Οι δυο άνδρες τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που απομένει για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, είναι να μπουν και οι υπογραφές, ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα.

Ο Γιάννης Αναστασίου στον πράσινο πάγκο, κατάφερε μέσα σε ενάμιση χρόνο, να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδος, να φτάσει με την ομάδα στους ομίλους του Europa league. Ενώ και τη φετινή χρονιά ο σύλλογος βρίσκεται κοντά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, παίζοντας την καλύτερη μπάλα στη χώρα.

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.657 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.