ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σε απολογία η ΚΑΕ και πρόστιμο

Σε απολογία από την Euroleague, κλήθηκε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πανό που σηκώθηκε στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ, ενώ παράλληλα τιμωρήθηκε και με πρόστιμο.

Σε απολογία η ΚΑΕ και πρόστιμο

Το πανό που αναφερόταν στον Βαγγέλη Μαρινάκη, βρισκόταν πίσω από τους πάγκους των δύο ομάδων και έγινε η αφορμή, ώστε η «πράσινη» ΚΑΕ να κληθεί σε απολογία και να πληρώσει και πρόστιμο που φτάνει τα 22.000 ευρώ.

Επιπλέον επιβλήθηκε πρόστιμο στο «τριφύλλι» 15.000 ευρώ για «επιθέσεις του κοινού προς το διαιτητικό τιμ» και 7.000 ευρώ για χρήση φωτοβολίδων κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.