ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ενδεκαδάτος Νίνης…

Ο Σωτήρης Νίνης ετοιμάζεται να πάρει… φανέλα βασικού στο αυριανό ματς με τον Εργοτέλη στην Κρήτη. Τον Μάιο του ’12, η τελευταία φορά που ο άσος του Παναθηναϊκού ξεκίνησε στο βασικό σχήμα της ομάδας, σε επίσημο παιχνίδι.

Ενδεκαδάτος Νίνης…

Η απουσία του Κάρλος Ζέκα, ανοίγει τον δρόμο στην ενδεκάδα για τον Σωτήρη Νίνη στο αυριανό ματς, για πρώτη φορά φέτος, όπου και επέστρεψε στον Παναθηναϊκό. Ο Γιάννης Αναστασίου σκέφτεται να ρίξει τον Νίνη από την αρχή στο ματς, στη θέση του δεξιού εσωτερικού μέσου, με τον Τριανταφυλλόπουλο να βρίσκεται πίσω του, στο δεξί άκρο της άμυνας.

Η τελευταία φορά που ο Σωτήρης Νίνης αγωνίστηκε ως βασικός με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ήταν τον Μάιο του 2012 (20 Μαΐου) στον τελευταίο αγώνα των play off της σεζόν 2011-2012 απέναντι στην ΑΕΚ, με τους «πράσινους» να κερδίζουν με 1-0, κατακτώντας την πρώτη θέση.

Την επόμενη σεζόν, ο Σωτήρης Νίνης μετακόμισε στην Ιταλία και στην Πάρμα, με τον κόσμο στο ΟΑΚΑ τότε να αποθεώνει και να αποχαιρετά τον χαφ του Παναθηναϊκού, όταν εκείνος έγινε αλλαγή στο 71΄.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παίζει και ο Κουτρουμπής

Εκτός του Νίνη, στην ενδεκάδα αναμένεται να επανέλθει και ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος φέτος η αλήθεια είναι ότι δεν αποδίδει τα… αναμενόμενα και με την παρουσία και του Ταυλαρίδη από τον Γενάρη, «βλέπει» τα ματς από τον πάγκο της ομάδας.

Η απουσία του Σίλντενφελντ λόγω καρτών, δίνει την ευκαιρία στον Γιάννη Αναστασίου να χρησιμοποιήσει τον Κουτρουμπή, με τον 24χρονο στόπερ να θέλει να αρπάξει την ευκαιρία και να αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.