ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Χωρίς Πράνιτς στο Ηράκλειο

Χωρίς τον Ντάνιελ Πράνιτς θα ταξιδέψει ο Παναθηναϊκός στο Ηράκλειο, όπου και θα αντιμετωπίσει τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, για την 28η αγωνιστική της Super League.

Χωρίς Πράνιτς στο Ηράκλειο

Ο Κροάτης μέσος δεν πήρε μέρος ούτε στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής, λόγω ίωσης και έτσι αποφασίστηκε να παραμείνει στην Αθήνα. Φυσικά εκτός είναι και οι Ζέκα και Σίλντενφελντ λόγω τιμωρίας.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο Κορωπί υπό καταρρακτώδη βροχή και αμέσως μετά ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε και την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι (14/3, 15:00, Novasports 1, Panathinaikos24).

Το πρόγραμμα άρχισε με ζέσταμα και συνεχίστηκε με ασκήσεις πέντε εναντίον, ενώ στο τέλος έγιναν και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.187 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου επέλεξε για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη τους: Κοτσόλη, Στιλ, Αναγνωστόπουλο, Μπούρμπο, Τριανταφυλλόπουλο, Ταυλαρίδη, Κουτρουμπή, Νάνο, Χουχούμη, Λαγό, Δώνη, Ντίνα, Νίνη, Ατζαγκούν, Καρέλη, Κλωναρίδη, Πέτριτς, Μπεργκ, Μαυρία και Μέντες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.