ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα»

Ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας στην συνέντευξη Τύπου, μετά την νίκη με 2-0 επί του Εργοτέλη.

Αναστασίου: «Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα»

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ανέφερε πως είχε τις ανησυχίες του πριν την έναρξη του αγώνα, αλλά όπως είπε οι παίκτες τελικά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις της αναμέτρησης και δεν απειλήθηκαν καθόλου, ειδικά μετά και τα δύο γρήγορα γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Παίξαμε με μια ομάδα που βρίσκεται χαμηλά βαθμολογία και μάλιστα σε άδειο γήπεδο. Ήμουν προβληματισμένος πριν το παιχνίδι για το πώς θα εμφανιζόμασταν, όμως τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα. Βάλαμε δυο γρήγορα γκολ, δεν αντιμετωπίσαμε πρόβλημα από τον αντίπαλο. Τώρα δίνουμε όλη την προσοχή μας στο ματς της Τετάρτης με τον Ατρόμητο. Πριν από αυτό το παιχνίδι το θεωρούσα πως ήταν πιο δύσκολο από τα δύο προηγούμενα ματς».

Ο Αναστασίου στην μοναδική ερώτηση που δέχτηκε, σχετικά με την ψυχολογία της ομάδας μετά την αφαίρεση των βαθμών, απάντησε: «Την Τρίτη θα γνωρίζουμε αν τελικώς θα μας αφαιρεθούν οι βαθμοί. Το ψυχολογικό κομμάτι είναι δύσκολο πόσο μάλλον όταν ξέρεις ότι μπορεί να ισχύσει η τιμωρία. Επίσης παίζουμε και σε άδεια γήπεδα. Το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Η ψυχολογική υποστήριξη είναι μια πολύ δύσκολη δουλειά. Ευτυχώς έχουμε παίκτες με κατανόηση που αναγνωρίζουν τα προβλήματα. Είναι άριστοι επαγγελματίες και πολύ καλοί χαρακτήρες».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.