ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Ο Χρήστος Δώνης σε δηλώσεις του στην Nova, αναφέρει πως οι παίκτες βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο και αυτός είναι και λόγος για τις πολύ καλές εμφανίσεις του τελευταίου καιρού.

Δώνης: «Βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό»

Μετά την επικράτηση με 2-0 επί του Εργοτέλη, ο μέσος του «τριφυλλιού» τόνισε πως η ομάδα μπήκε από την αρχή για να καθαρίσει το παιχνίδι και το κατάφερε, ενώ πρόσθεσε πως η συγκέντρωση έπαιξε και αυτή τον ρόλο της.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μπήκαμε στο ματς όπως έπρεπε για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Το κάναμε με τα δύο γκολ που βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα ήταν ένας αγώνας διαχείρισης στο δεύτερο ημίχρονο  και πιστεύω ότι τα πήγαμε μια χαρά. Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται την ώρα που είναι στον αγωνιστικό χώρο μόνο το παιχνίδι. Ήμασταν καλοί, δεν δώσαμε χώρο και ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει και να κάνει φάσεις, έτσι πήραμε το διπλό. Όταν βλέπεις το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και μπαίνεις έτοιμος για να κερδίσεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να βγάζεις τον καλύτερό σου εαυτό. Εμείς κάνουμε αυτό στα τελευταία παιχνίδια και βλέπουμε έναν καλό Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.