ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μπεργκ: «Πιστεύουμε στον τίτλο»

Η πίστη για τον τίτλο υπάρχει στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα με τον Εργοτέλη, Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ: «Πιστεύουμε στον τίτλο»

Ο Σουηδός επιθετικός που ήταν και αυτός που άνοιξε το σκορ, έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, τόνισε πως πλέον η προσοχή πάει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ ευχήθηκε στα επόμενα παιχνίδια να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας. Είμαι χαρούμενος που έβαλα ένα γκολ. Κάναμε ένα κοντρολαρισμένο παιχνίδι. Η νίκη κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα κοιτάζουμε τον Ατρόμητο, που είναι μια καλή ομάδα. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε κάνει ένα καλό σερί. Έχουμε καλή ψυχολογία. Μετά έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βέροια. Στόχος μας είναι οι έξι βαθμοί στα δυο παιχνίδια, για να μείνουμε κοντά στην κορυφή».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε σε άδειο γήπεδο: 

«Είναι δύσκολο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Είναι το ίδιο και για τις δυο ομάδες. Είναι βαρετό. Παίζεις για τους φιλάθλους. Παίξαμε και νωρίς το μεσημέρι. Εύχομαι στα επόμενα παιχνίδια να υπάρχει κόσμος στις εξέδρες».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να συνεχίσει το κυνήγι του τίτλου:

«Πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάρουμε το τίτλο. Όλα είναι πιθανά. Η διαφορά των 6 βαθμών είναι σημαντική, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε με νίκες και να διατηρήσουμε την πίεση στον Ολυμπιακό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.