ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

«Διπλό» στου Ρέντη για τους παίδες

Η ομάδα Κ15 του Παναθηναϊκού επικράτησε της αντίστοιχης του Ολυμπιακού με 1-0, εκτός έδρας, με γκολ του Χριστοδούλου στο 77ο λεπτό.

«Διπλό» στου Ρέντη για τους παίδες

Οι «πράσινοι» επικράτησαν επί του αιωνίου αντίπαλου… με 1-0, μέσα στου Ρέντη, στο μεγάλο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομών της Σούπερλιγκ. Για την ομάδα του Κυριαζή, σκόραρε ο Χριστοδούλου στο 77΄, χαρίζοντας τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, έχασαν μια-δυο καλές ευκαιρίες, ωστόσο ο Παναθηναϊκός, σωστά στημένος από τον Άρη Κυριαζή, ήταν πιο αποτελεσματικός και αξιοποίησε τη μία από τις δύο πολύ καλές στιγμές του στο ματς, κερδίζοντας τελικά με 1-0.

Ο Χριστοδούλου πανηγύρισε έξαλλα το γκολ που σκόραρε, πηγαίνοντας στον πάγκο της ομάδα του, με όλους τους συμπαίκτες του να τον αγκαλιάζουν, ενώ εν συνεχεία πήγε προς την εξέδρα, όπου βρίζονταν περίπου 100 άνθρωποι, ως επί τον πλείστον, γονείς των μικρών ποδοσφαιριστών.

Ολυμπιακός (Τάσος Θέος): Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Ιτσκάρας, Παπαδόπουλος, Ράμα, Ζώτος (56′ Οικονομίκος), Βοϊλης (73′ Καριμπίδης), Κατσούκης (64′ Γαλούπης), Σουράνης, Τσιριγώτης, Νεοφυτίδης (78′ Φυτόπουλος).

Παναθηναϊκός (Άρης Κυριαζής): Πογιάννης Μ, Παλασκώνης, Μανιδάκης, Ζωγραφάκης, Πογιάννης Χ, Σπίνος, Κουτζής (71′ Βενέτης), Καλομοίρης, Σούλτσε (41′ Δουγένης), Σκεντεράι, Χριστοδούλου.

Πηγή: sport-academies.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ