ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με τα φρένα… σπασμένα

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από το Παγκρήτιο και πλέον στοχεύει στο 9/9, στο δύσκολο ματς του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, την Τετάρτη 18/3. Από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας.

Με τα φρένα... σπασμένα

Με σπασμένα τα… φρένα πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στον Β΄ γύρο του πρωταθλήματος, αγνοεί την ήττα για πολύ καιρό, ενώ παράλληλα συνεχίζει να ασκεί πίεση στον Ολυμπιακό, που οδηγεί την κούρσα. Από την πλευρά του «τριφυλλιού» ωστόσο, αυτό που συζητείται και τονίζεται σε όλους τους τόνους, είναι το απόλυτο μέχρι το τέλος.

Επιστρέφουν Πράνιτς, Ζέκα

Ο Γιάννης Αναστασίου θα έχει στη διάθεση του, για το ματς του Περιστερίου και τους Ζέκα και Πράνιτς, οι οποίοι έλειψαν από το ματς με τον Εργοτέλη. Ο Κροάτης ταλαιπωρήθηκε από ίωση την οποία και ξεπέρασε και ενδεχομένως να πάρει θέση βασικού, ενώ ο αρχηγός των «πρασίνων» εξέτισε την μία αγωνιστική από τις δύο που έχει, θα παίξει με τον Ατρόμητο και θα ξαναμπεί στα πιτς στο ματς της Βέροιας την ερχόμενη Κυριακή, όπου θα εκτίσει και την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απών ο «Σίφο»

Στον αντίποδα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γκόρντον Σίλντεφελντ, καθώς ο Κροάτης αμυντικός θα εκτίσει την δεύτερη αγωνιστική (λόγω καρτών και αυτός), στο ματς του Περιστερίου.

Συζητούν για το… συμβόλαιο

Εντωμεταξύ, οι «πράσινοι» μέσα στην εβδομάδα είναι πιθανό να καταθέσουν επίσημη πρόταση στον Σίλντεφελντ, για συμβόλαιο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, διάρκειας τριών ετών.

Οι Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας συζήτησαν με τον μάνατζερ του Σίλντεφελντ, Μάριο Κνεζ, την εβδομάδα που μας πέρασε, με τις διαπραγματεύσεις να γίνονται σε πολύ καλό κλίμα. Νεότερα θα υπάρξουν μέσα στην εβδομάδα, με την κατάθεση της επίσημης πρότασης, με τον Κροάτη να έχει προτεραιότητα το «τριφύλλι».

Γιάννης Μιχαλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.