ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Όταν είναι σε καλή μέρα ο Διαμαντίδης…»

Άνευ όρων… παράδοση, σήμανε για τον ΚΑΟΔ η καλή μέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη, στο χθεσινό ματς, σύμφωνα με τον προπονητή των Δραμινών, Κώστα Μέξα.

«Όταν είναι σε καλή μέρα ο Διαμαντίδης…»

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του ΚΑΟΔ, Κώστας Μέξας:

«Ξέραμε ότι είναι πολύ δύσκολο, ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα διαφορετικού επιπέδου από εμάς. Παρόλα αυτά προετοιμαστήκαμε καλά, αλλά δεν ήμασταν αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι σε κάποια σημεία για να εκμεταλλευτούμε τα λάθη στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Είναι αλήθεια ότι ήρθαν συγκεντρωμένοι, δε μπήκαν χαλαρά στο παιχνίδι κι αυτό φαίνεται απ’ το χρόνο συμμετοχής των βασικών. Κι όταν είναι και σε καλή ημέρα ο Διαμαντίδης τα πράγματα για την αντίπαλη άμυνα είναι ακόμη πιο δύσκολα. Έτσι ήταν και για εμάς σήμερα (σ.σ. 16/3). Υπήρχαν και στιγμές που ήμασταν και συγκεντρωμένοι κι επιθετικοί και στην άμυνα και στην επίθεση και φτάναμε κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος δεν αντέξαμε.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.383 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σ’ αυτά τα ματς αν δε βάλεις και μεγάλα σουτ σε συγκεκριμένες στιγμές είναι πολύ δύσκολο. Χάσαμε δίκαια, αλλά τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια, πάλεψαν και το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα ήταν μία συνέχεια των τελευταίων εμφανίσεων, που ήταν σε πολύ καλό επίπεδο. Το ζητούμενο πλέον είναι να συνεχίσουμε στο ίδιο επίπεδο. Παίζουμε τώρα με τον Ολυμπιακό και μετά έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με την Ελευσίνα εδώ, το οποίο είναι ίσως το πιο σημαντικό της χρονιάς».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.