ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ, Γκιστ, Γκιστ, Γκιστ…

Για δύο ακόμα χρόνια θα συνεχίζει να... ματώνει τα αντίπαλα καλάθια ο Τζέιμς Γκιστ, αφού επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό.

Γκιστ, Γκιστ, Γκιστ, Γκιστ...

Ο Παναθηναϊκός κινούμενος με… άκρα μυστικότητα και χωρίς να διαρρεύσει τίποτα, ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας του με τον Τζέιμς Γκιστ μέχρι και το 2017.

Ήρθε τον Δεκέμβριο του 2013 με τη μορφή ανταλλαγής του Παναθηναϊκού με την Μάλαγα, του Άντι Πάνκο. Το βιογραφικό του δεν… τρέλανε και πολύ τον κόσμο, αφού κουβαλούσε και τη φήμη του ζωηρού παιδιού, εντούτοις ο Αργύρης Πεδουλάκης τον έκανε ένα με την οικογένεια του Παναθηναϊκού, δέθηκε με την ομάδα και τον κόσμο και πλέον αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους  λίθους του “εξάστερου”.

Ο Αμερικάνος επέκτεινε τη συνεργασία του με το “τριφύλλι” μέχρι και το 2018, αποδεικνύοντας πως το πλάνο της ομάδας με στόχευση την κορυφή και πάλι… έχει μπει σε εφαρμογή. Η κίνηση αυτή μόνο ικανοποίηση και χαμόγελα προκαλεί στον κόσμο της ομάδας, καθώς εκτός από ένα σημαντικό γρανάζι της “πράσινης μηχανής”, αποτελεί και το αγαπημένο παιδί της εξέδρας. Τζέιμς Γκιστ, για πάντα πράσινος.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.387 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τζέιμς Γκιστ για τα επόμενα δύο χρόνια!».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.