ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αγιόν: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω στο ΟΑΚΑ»

Ο Γκουστάβο Αγιόν δηλώνει ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ, στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αγιόν: «Ενθουσιασμένος που θα παίξω στο ΟΑΚΑ»

Ο σέντερ της ισπανικής ομάδας ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής για το top-16 τονίζει πως το ΟΑΚΑ είναι μία πολύ δύσκολη έδρα, ενώ για τον Παναθηναϊκό αναφέρει πως είναι μία ιστορική ομάδα με ένταση και κίνητρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν μπορώ να πω ακριβώς τι άλλαξε στην ομάδα. Νομίζω ότι αμυντικά γίναμε πιο… επιθετικοί και αυτό μας βοηθάει να παίζουμε με περισσότερο ελευθερία στην επίθεση», τόνισε αρχικά ο Μεξικανός σέντερ/ φόργουορντ της Ρεάλ Μαδρίτης και συνέχισε: «Μαθαίνεις μέσα από τις ήττες. Τα τελευταία δυο χρόνια ήταν δύσκολα, δεν παίζαμε υψηλού επιπέδου μπάσκετ ενώ φέτος ξεκινήσαμε με περισσότερη ενέργεια. Ήμασταν αρκετά τυχεροί ώστε να τελειώνουμε παιχνίδια με καλό τρόπο, αλλά κάποια άλλα ματς δεν τα τελειώσαμε όπως στο Τελ Αβίβ με τη Μακάμπι και το πληρώσαμε».

Για το ματς στο ΟΑΚΑ: «Δεν έχω παίξει ξανά στο ΟΑΚΑ, θα είναι η πρώτη φορά και είμαι ενθουσιασμένος γιατί όλοι λένε πως είναι μια δύσκολη έδρα. Είναι ωραίο σαν παίκτης να συμμετέχεις σε αυτό το… σενάριο. Γνωρίζεις πως οι οπαδοί δεν είναι μαζί σου, αλλά τέτοιου είδους πίεση είναι ωραία».

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα πλέι-οφ: «Αυτό που μετράει είναι το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να μπούμε στο ματς με νοοτροπία νικητή ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να πετύχουμε τον στόχο του πλεονεκτήματος έδρας».

Για τον Παναθηναϊκό: «Το ματς της Παρασκευής θα είναι δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός θέλει την πρόκριση και είναι μια ομάδα με ιστορία. Θα είναι δύσκολο να νικήσουμε. Η… κούρσα φτάνει στο τέλος της, έτσι θα έχουν ένταση και κίνητρο για να πάρουν το παιχνίδι. Θα είναι αρκετά physicalτο ματς, όπως ήταν και αυτό στον πρώτο γύρο».

Για τον τραυματισμό που είχε στον ώμο: «Ο ώμος μου με ταλαιπώρησε στην αρχή της σεζό, αλλά δούλεψα με τους φυσικοθεραπευτές και πλέον είμαι ήρεμος για όλη τη χρονιά. Όταν αντιμετωπίζεις πρόβλημα τραυματισμού έχεις και ψυχολογικό πρόβλημα και θα επηρεαστείς γενικά. Έπρεπε να γίνω καλά και τα κατάφερα».

Για τη φετινή Ρεάλ: «Όλοι οι παίκτες στην ομάδα είναι σημαντικοί και έχουν έναν ρόλο. Όταν έρχεσαι σε μια ομάδα όπως η Ρεάλ δεν γνωρίζεις τι σε περιμένει, το αναζητάς, βλέπεις που ταιριάζει το παιχνίδι σου με το παιχνίδι της ομάδας και η προσωπικότητά σου με την προσωπικότητα των συμπαικτών σου. Όταν μαθαίνεις τον ρόλο σου, ξέρεις τι να κάνεις στο γήπεδο και έτσι παίρνεις αποτελέσματα, όπως κάναμε στο Κύπελλο και στο Σούπερ Καπ».

Για τον Φελίπε Ρέγες: «Είμαι τυχερός που τον έχω συμπαίκτη. Είναι ένας πολύ έξυπνος παίκτης».

Για το αν έχει προσωπικούς στόχους: «Οι στόχοι είναι ομαδικοί, δεν έχω προσωπικούς στόχους ξεχωριστούς. Το σημαντικό είναι η ομάδα να παλεύει για όλους τους τίτλους και να σηκώνει τρόπαια. Πιστεύω πως είμαστε σε αυτόν τον δρόμο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.