ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Δεν θα με πείραζε να επιστρέψω»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να αγωνιστεί με την φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ από το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και είναι ικανοποιημένος από τον Παναθηναϊκό.

Σίλντενφελντ: «Δεν θα με πείραζε να επιστρέψω»

Ο διεθνής αμυντικός σε δηλώσεις του στην κροατική έκδοση του Goal.com, αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός του έχει προσφέρει νέο συμβόλαιο, αλλά προσθέτει παράλληλα πως υπάρχουν και επαφές με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι 30 ετών και είμαι ανοιχτός στην επιστροφή. Έχουν γίνει επαφές, αλλά δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Από εδώ και πέρα, θα κάτσω στο τραπέζι και θα δω τι θα μου προτείνουν. Στην Ελλάδα περνάω καλά, ο δανεισμός μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και ήδη, μου έχει προταθεί νέο συμβόλαιο, όμως, η Ντιναμό είναι η Ντιναμό.

Έχει τα προβλήματα της, αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει τα δικά του. Ακόμα και η Μπαρτσελόνα έχει. Η Ντιναμό πάντα ήταν σοβαρός σύλλογος, παίζει στα προκριματικά του Champions League, έχει καλή ομάδα και οι συνθήκες εκεί είναι άριστες. Δεν θα με πείραζε καθόλου να επιστρέψω. Θα δούμε όμως πώς θα πάνε τα πράγματα. Θέλω να λυθεί το θέμα όσο πιο σύντομα γίνεται. Κι αν ο Παναθηναϊκός παίξει στο Champions League, τι θα γίνει; Δεν ξέρω».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος για τον Μλάντεν Πέτριτς και το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Εθνική Κροατίας: «Τα πάει εξαιρετικά, βάζει γκολ και δίνει ασίστ. Όμως γνωρίζει πως στην ομάδα υπάρχουν πολλοί παίκτες ποιότητας στη θέση του»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.