ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Απορρίφθηκε η έφεση

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, όπως ανακοίνωσε η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ. Αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγώνες κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 100χιλ. ευρώ, η τιμωρία των "πράσινων".

Απορρίφθηκε η έφεση

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1.Δέχεται τυπικά και απορρίπτει  κατ’ ουσίαν την έφεση  της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ   κατά της  υπ΄ αριθμ. 126/26-2-2015 απόφασης  της  Πειθαρχικής Επιτροπής  της  SUPER  LEAGUE».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 7.774 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός είχε καταθέσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λιγκ, η οποία είχε τιμωρήσει το “τριφύλλι”, με αφαίρεση τριών βαθμών, δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 100.000 ευρώ. Μετά και την σημερινή απόφαση της επιτροπής εφέσεων η τιμωρία θα ισχύσει κανονικά.

Οι ελπίδες των “πράσινων” δεν ήταν πολλές για ανατροπή της απόφασης, ωστόσο το… πάλεψαν και κατέθεσαν την έφεση στην ΕΠΟ, ωστόσο το αποτέλεσμα ήταν το… ίδιο και επίσημα και σε συνδυασμό με το χθεσινό αποτέλεσμα, τα όποια όνειρα για πρωτάθλημα, τελειώνουν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.