ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκιστ: «Σχέση πάθους με το «τριφύλλι»

Ο Τζέιμς Γκιστ στο blog που διατηρεί στο Euroleague Greece, αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με το τριφύλλι, αλλά και για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Γκιστ: «Σχέση πάθους με το «τριφύλλι»

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Γεια σε όλους,

Πριν από μερικές ημέρες ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Το πάθος με κρατάει εδώ. Έχουμε το ίδιο πάθος με την ομάδα για να κερδίζουμε. Είναι ιδανικό να είσαι σε ένα μέρος όπου όλοι ασχολούνται με το μπάσκετ, ειδικά όταν μιλάμε για μια ομάδα που έχει μεγάλο όγκο φιλάθλων, παράδοση και πολλούς τίτλους. Ο Παναθηναϊκός κατακτά τίτλους κάθε χρόνο και αυτό είναι λογικό να με κρατά εδώ. Είναι ευκαιρία που δεν την έχουν πολλοί στην καριέρα τους. Για μένα, αυτή είναι μια ευκαιρία να πραγματοποιήσω όλα αυτά, όσο πιο πολύ μπορώ.

Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς!
Σκάει το… μπαμ με Μαρίνκοβιτς! 23.221 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν ξέρω, ίσως η Ελλάδα να είναι το «λιμάνι» μου. Μέχρι στιγμής πάντως όλα πηγαίνουν εξαιρετικά. Είναι το καλύτερο μέρος στο οποίο έχω βρεθεί. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά σίγουρα απολαμβάνω την παρουσία μου εδώ.

Στόχος μου είναι να κατακτώ τίτλους. Είμαι στην Ευρώπη και θέλω να διεκδικήσω την Euroleague. Ο Παναθηναϊκός μού δίνει αυτή τη δυνατότητα. Όσο βρίσκομαι εδώ, ξέρω ότι θα έχω αυτή την ευκαιρία. Δεν ξέρω πόσο θα μείνω, γιατί κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον, αλλά αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι το ιδανικό περιβάλλον για μένα.

Θα το ξαναπώ: όλα είναι θέμα πάθους. Ο Παναθηναϊκός το αντιπροσωπεύει στον μέγιστο βαθμό. Έχει κατακτήσει έξι ευρωπαϊκούς τίτλους και η Θύρα 13 είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Προσωπικά θέλω να δίνω τα πάντα κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο, να κάνει το ίδιο και ο κόσμος. Οπότε, θα επαναλάβω πως ο Παναθηναϊκός είναι ό,τι καλύτερο μπορώ να ζητήσω.

Πριν κλείσω, θα ήθελα να πω κάποια πράγματα για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρέπει να βγάλουμε πάθος στο γήπεδο. Έχουμε παίξει απέναντι σε κάθε είδους ομάδα, με κάθε πιθανή συνθήκη. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα του ομίλου βάσει βαθμολογίας, αλλά όταν ξεκινάει ο αγώνας αυτά δεν μετράνε. Αυτό που μετράει είναι το πάθος, το τι κάνεις στο παρκέ και ποιος το θέλει περισσότερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.