ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γιάνκοβιτς: «Νίκη φάρμακο για την συνέχεια»

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μίλησε για την σημασία που είχε η νίκη απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης και αναφέρθηκε στα παιχνίδια που έχασε το «τριφύλλι» με Μακάμπι και Ζαλγκίρις.

Γιάνκοβιτς: «Νίκη φάρμακο για την συνέχεια»

Ο άσος του «τριφυλλιού» «έκλεψε» μία ατάκα του Τζέιμς Γκιστ για να περιγράψει το τι σημαίνει η χθεσινή νίκη απέναντι στην «βασίλισσα» και τόνισε πως η ομάδα ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του τεχνικού τιμ για να πάρει το ματς. Παράλληλα πρόσθεσε είναι μία νίκη ψυχολογίας που την χρωστούσε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στον κόσμο.

Οι δηλώσεις του Γιάνκοβιτς στην Nova:

«Μου άρεσε μία δήλωση που είχε κάνει ο Τζέιμς (Γκιστ) πριν τον αγώνα. Είχε πει ότι αυτός ο αγώνας είναι το φάρμακό μας για τη συνέχεια. Μία ατάκα που έπεσε ακριβώς πάνω σε αυτό που δείχνει η ομάδα. Είναι μία νίκη ψυχολογίας για τη συνέχεια. Μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη. Τη χρωστούσαμε στον κόσμο και στους εαυτούς μας»

«Παίξαμε βάσει πλάνου. Όπως μας ζητήθηκε από την τεχνική ηγεσία. Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα. Βγάλαμε ενέργεια στο πίσω μέρος του γηπέδου. Από ‘κει και πέρα στην επίθεση είχαμε δύο παίκτες που μας οδήγησαν να βάζουμε εύκολα καλάθια και στον αιφνιδιασμό και καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, ελπίζαμε ότι μπορούμε και το πιστέψαμε στο τέλος».

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.801 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τα παιχνίδια με Μακάμπι και Ζαλγκίρις που χάθηκαν: «Σίγουρα μπορεί να τα σκεφτείς κάποια στιγμή, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Μακάρι να μπορούσαμε, να ήμασταν καλύτεροι και να κερδίζαμε, αλλά αυτά τα παιχνίδια έγιναν και τώρα βλέπουμε τη συνέχεια».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.