Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Δεν τα παρατάμε, κοιτάζουμε μπροστά»

Για την ηρεμία που επανήρθε στη ομάδα μετά τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση του Περιστερίου με τον Ατρόμητο, μίλησε ο Νάνο, ενώ τόνισε πως όλοι στην ομάδα είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι για το ματς της Κυριακής.

Ο Ισπανός μπακ μίλησε στη Nova και αναφέρθηκε στον τρόπο που ήρθε η ήττα στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, αλλά και στο γεγονός πως οι «πράσινοι» δεν θα τα παρατήσουν και θα δώσουν μάχες μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός μπακ:

Για το αν έχει επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα μετά την ήττα στο Περιστέρι: 

«Η ηρεμία έχει επανέλθει. Αυτό το ματς ανήκει στο παρελθόν και κοιτάζουμε πλέον το παιχνίδι της Κυριακής ώστε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το τι πιθανότητες δίνει στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος: 

«Γνωρίζουμε ότι έχουν χαθεί οι συγκεκριμένοι βαθμοί αλλά θα συνεχίσουμε τη μάχη μας, παιχνίδι με παιχνίδι, ώστε να τα καταφέρουμε. Ξέρουμε ότι έρχεται ένα δύσκολο ματς αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στο να πάρουμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το αν υπάρχει φόβος να πέσει η ψυχολογία των «πράσινων»: 

«Ήταν σκληρή η ήττα, στον οποίο όλοι είδαν πως χάσαμε. Πρέπει να το ξεχάσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για το τι περιμένει την Κυριακή: 

«Δεν θα είναι ένας αγώνας εύκολος. Θα παίξουμε απέναντι σε μια ομάδα καλή που δεν είχε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας αλλά εντός είναι πολύ δυνατή. Γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουμε και θα κοιτάξουμε να κάνουμε τα πάντα ώστε να κερδίσουμε».

Exit mobile version