ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο της ομάδας»

Στα κέρδη της νίκης αναφέρθηκε μετά το τέλος του ματς ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Παράλληλα, έκανε αναφορά και στον Παναθηναϊκό που επιστρέφει και στη δουλειά που γίνεται από τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη.

Ανδρεόπουλος: «Δώσαμε χαρά στον κόσμο της ομάδας»

Ο προπονητής του τριφυλλιού, μιλώντας στη Nova, ξεκαθάρισε ότι στόχος όλων είναι να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στη κορυφή, έχοντας πάντα ψηλά τον πήχη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όλη η Ελλάδα γνωρίζει ότι αυτό το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Τέτοιες νίκες έχουν μεγάλη σημασία για τον κόσμο της κάθε ομάδας. Το πιο σημαντικό πέρα από τους βαθμούς της νίκης για εμάς είναι ότι δώσαμε χαρά στον κόσμο του Παναθηναϊκού».

Για τον στόχο της τετράδας: 

«Νομίζω ότι ξανά μπαίνουμε στο στόχο της υπέρβασης, της τετράδας δηλαδή. Γνωρίζετε πως ξεκινήσαμε, πόσο χαμηλά ήμασταν. Στη μέση της σεζόν μιλήσαμε για την εξάδα, τώρα μιλάμε για την τετράδα. Αυτή η ομάδα κάθε μέρα μας εκπλήσσει θετικά. Η ομάδα μου είναι ιδιαίτερα σταθερή. Το τελευταίο διάστημα κορυφώνει την απόδοσή της όπως κάνουν οι μεγάλες ομάδες στο τέλος κάθε σεζόν».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.082 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το κλειδί της νίκης: 

«Ο Παναθηναϊκός κέρδισε σήμερα τακτικά. Κερδίσαμε γιατί κάναμε πάρα πολύ λίγα λάθη στο παιχνίδι μας, συνεχίσαμε να είμαστε επιθετικοί από τη γραμμή του σέρβις, δεν φοβηθήκαμε. Ακολουθήσαμε πιστά την τακτική μας και κάναμε λίγα λάθη».

Για το που βρίσκεται ο πήχης: 

«Ο πήχης για τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ψηλά. Μπορεί η ομάδα εδώ και κάποια χρόνια να είναι πληγωμένη, τώρα όμως δουλεύουμε για να επιστρέψει εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Για το πλάνο του: 

«Επέστρεψα έχοντας ένα πλάνο τριετίας. Θέλουμε να φτιάξουμε μαζί με τα παιδιά της διοίκησης έναν μεγάλο Παναθηναϊκό».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.