ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Απο την κερκίδα

«Επιβάλλετε την ισονομία που επικαλείσθε»

Οι σύνδεσμοι της Θύρας 13 Κύπρου, έστειλαν από κοινού επιστολή στον πρωθυπουργό της Ελλάδας αλλά και σε όλους τους αρμόδιους φορείς, καλώντας τους να κάνουν πράξη τα λεγόμενα τους, δίνοντας ένα τέλος στην «δυσωδία», που αναδύεται από το Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

«Επιβάλλετε την ισονομία που επικαλείσθε»

Οι σύνδεσμοι των οπαδών του Παναθηναϊκού της Κύπρου, μέσω του κεντρικού φορέα έκφρασης των, του Παναθηναϊκού Συνδέσμου Λευκωσίας Θύρα 13, έστειλε επιστολή προς τον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα, αλλά και προς την Γενική Γραμματεία Ελληνικής Κυβέρνησης, τον Υφυπουργό Αθλητισμού, τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τον αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης, αλλά και προς την UEFA, παίρνοντας θέση για τα όσα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η λύση είναι μία… «Επιβάλλετε την ισονομία που επικαλείσθε, καθαρίστε την βρωμιά και τη δυσωδία, που έχουν καταστρέψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο»…

Δείτε ολόκληρη την επιστολή:

cyprus-page-001
cyprus-page-002

\

cyprus-page-003
cyprus-page-004

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ