ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα»!

Δεν μάσησε τα λόγια του ο Ντάνιελ Πράνιτς, σε δηλώσεις του σε Κροατικό Μέσο.

«Ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα»!

Ο άσος του Παναθηναϊκού, μιλώντας στο «Jutarni.hr», μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κατηγόρησε τον Ολυμπιακό για… έλεγχο των πάντων!

«Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι αρκετά περίεργο. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο αλλά για άλλους λόγους χάσαμε το πρωτάθλημα. Όλα έγιναν μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Το… πρόβλημα λύθηκε για τον πρωταθλητή. Ξέρουμε από πριν τον πρωταθλητή. Είναι δύσκολο να τους ανταγωνιστείς όταν έχουν χρήμα και δύναμη», τόνισε, αρχικά, Πράνιτς.

Όταν ρωτήθηκε γιατί κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό, ο Κροάτης τόνισε: «Όλοι ξέρουν, είναι ένα κοινό μυστικό. Δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό που γίνεται. Η νέα κυβέρνηση προσπαθεί να κάνει κάτι επειδή ο Ολυμπιακός ελέγχει τα πάντα. Ξέρουμε τον πρωταθλητή πριν αρχίσει η σεζόν».

Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως
Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο της Θύρας 13 στο Πεδίον του Άρεως 16.447 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.