ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από Κόροιβο

Ο Κόροιβος εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για την φιλοξενία υπήρξε στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από Κόροιβο

Η ανακοίνωση της ομάδας από την Αμαλιάδα αναφέρεται στην εξαιρετική οργάνωση του Παναθηναϊκού και προσθέτει πως σε πρώτη ευκαιρία θα ανταποδώσει την φιλοξενία.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: 

«Η ΚΑΕ Κόροιβος νιώθει την ανάγκη να εκφράσει την ικανοποίησή της για την άψογη φιλοξενία που της παρείχε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ τη Δευτέρα 23/3 και στην πρώτη ευκαιρία προτίθεται να την ανταποδώσει. 

Τόσο πριν, όσο και μετά από το τζάμπολ του παιχνιδιού, οι “πράσινοι” ήταν ιδιαίτερα φιλικοί απέναντι στην αποστολή του Κοροίβου και έδειξαν πόσο μεγάλη και οργανωμένη ομάδα είναι σε όλους τους τομείς (αγωνιστικούς και όχι μόνο). 

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 42.138 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν τα μέλη της ομάδα μας στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ήταν παρόντες για να βοηθήσουν σε ό,τι χρειαζόταν και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι’ αυτό». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.