ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ατομικό ρεκόρ και δεύτερη θέση για τον Καμπούρη

Ο Παναθηναϊκός μετά από αρκετά χρόνια διοργάνωσε αγώνες που έγιναν στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα και εκεί ο Γιάννης Καμπούρης κατέκτησε τη 2η θέση.

Ατομικό ρεκόρ και δεύτερη θέση για τον Καμπούρη

Ο αθλητής των «πρασίνων» μόλις στην 4η συμμετοχή του, κατάφερε κάτι σπουδαίο καθώς πήρε την 2η θέση και παράλληλα έκανε και ατομικό ρεκόρ με 537/600 στο αγώνισμα Α’ Κατηγορίας πυροβόλων όπλων 50μ.

Το «τριφύλλι» ωστόσο είχε και άλλους τρεις αθλητές στην διοργάνωση, με τον έφορο του τμήματος Δημήτρη Κατσίρη να παίρνει την 8η θέση (496/600),τον Παναγιώτη Βαρταλά (493/600) την 9η, στην 3η μόλις συμμετοχή του στο αγώνισμα αυτό και τον Χρήστο Αθανασόπουλο την 18η με επίδοση 327/600.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.