ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Γαλατά

Οι πράσινοι ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει Γαλατάσαραϊ με στόχο τη νίκη έτσι ώστε να κάνει άλλο ένα βήμα για την πρόκριση στα πλέι-οφ.

Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Γαλατά

Οι σημαντικές αναμετρήσεις που έχει ο Παναθηναϊκός δεν τον αφήνουν περιθώρια χαλάρωσης στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Οι «πράσινοι» ανεβάζουν ταχύτητα στον δρόμο για τη μάχη του «Αμπντί Ιπεκτσί» κι εκεί θα έχουν την ευκαιρία να φτιάξουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους μετά το πάρτι κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σημαντικό για τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς είναι πως έχει στη διάθεσή του όλα του τα «όπλα» και ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για να γίνει το απόλυτο αφεντικό στην Πόλη, δείχνοντας το καλό του πρόσωπο γι’ ακόμα ένα παιχνίδι στο Top 16.

Από την άλλη πλευρά η Γαλατά, μπορεί να μην έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της Euroleague, ωστόσο γίνεται επικίνδυνη αν της δώσεις το δικαίωμα πάνω στο παρκέ.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 38.796 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.